UDTALELSER

Hvad samarbejdspartnere, kunder og kolleger har sagt…

“Maiken har udvist en stor dedikation til at tilgå kreative opgaver såvel som mere rutineprægede opgaver med engagement, positiv energi og gåpåmod.
Som person er Maiken meget afholdt og venlig, hun møder altid sine kolleger smilende og med en positiv og som oftest også humoristisk indgangsvinkel.
Jeg kan kun give Maiken min bedste anbefaling herfra.”

Heidi Gundersen / Björna Aps

“Jeg har været rigtig glad for mit samarbejde med Maiken. Maiken har helt fra starten udvist et engagement og en interesse i at forstå helheden – og den røde tråd – i min virksomhed, for at kunne ramme den helt rigtige grafiske stil til logo og mit firmas grafiske udtryk. Og jeg er utrolig glad for resultatet.”

Sisse Passalia / By Passalia

“Maiken er en af de dygtigste grafiske designere jeg har arbejdet sammen med. Hun er både lynhurtig og top professionel – og leverer virkeligt flotte resultater. Maiken er god til at give et kvalificeret både modspil og medspil i de processer der er omkring at udarbejde grafisk materiale – og værner altid om den faglige kvalitet.”

Tine Bay / konsulent ved Sport-E / en del af House of Performance

“Maiken stod for hele teatrets grafiske linie og produktion – lige fra teatrets brevlinie, rapporter, små annoncer til design af vores “flagskib” – det 32 sider omfattende sæsonprogram. Maiken havde ligeledes ansvaret for andre områder end blot det grafiske på teatret. Alle opgaver og ansvarsområder har Maiken gået ind i med stor åbenhed og kompetence. Og hun kommer ofte med nye anderledes forslag, der har været en øjenåbner for andre måder at gøre tingene på – både det grafiske/markedsføringsmæssige og på andre områder af teatret. Kort sagt hendes selvstændige og proaktive holdning har været til stor gavn på Teater Katapult.
Maikens altid vindende væsen har ligeledes haft en positiv afsmittende effekt på hele teamet på Katapult.
Alt i alt kan jeg derfor kun give Maiken mine bedste anbefalinger.”

Torben Dahl / Teaterchef / Teater Katapult

“Opgaven med de tre e-bøger blev udført mens jeg arbejdede fra Singapore, så Maiken arbejdede selvstændigt gennem hele processen. At Maiken straks tog ejerskab omkring e-bøgerne gjorde mig helt rolig og jeg vidste at mine nye udgivelser ville være i de bedste hænder. Det har været og er stadigvæk en fornøjelse at arbejde sammen med Maiken. Vi har en rigtig fin dialog og jeg får en god og konstruktiv sparring omkring mine projekter.
Derfor kan jeg kun give Maiken de allerbedste anbefalinger for et altid flot, struktureret og kreativt stykke arbejde – og fordi hun er dejlig ligefrem og let at arbejde sammen med.

Tina Dalbøge / Forlaget LOOKmyBOOK

“Vi har lært Maiken at kende som en meget dygtig, kreativ og nytænkende person. Maiken har været ambitiøs i forhold til hendes arbejdsopgaver, som hun har løftet med overblik og stor omhu. Samtidig har hun været en god kollega og vellidt af alle i organisationen.
Maiken har fra starten haft et godt blik for vores målgruppe, hvilket har gjort at hun trods sin relative korte tid hos os har kunnet udvikle gode, kommercielle prints til pigekollektionerne, som har ramt bredt på mange af vores markeder”

Katharina Frydensberg Poulsen / Buying Team Leader / name it kids girl / Bestseller

“T-shirt box med 2 forskellige prints, har slået alle rekorder i indsalg hos vores butiksindkøbere med mere end 26.000 solgte stk.”

Katharina Frydensberg Poulsen / Buying Team Leader / name it kids girl / Bestseller

“Men nu kan jeg heller ikke holde dig (eller min begejstring) tilbage længere: Ja, de profilbrochurer er hamrende flotte! Du kan tro vi er begejstrede her.”

Johan Fleischer / Inu:IT Kontorhuset / Nuuk, Grønland / kunde hos JS Danmark

“1000 tak for dels dit store slid med opgaven her og dels det rigtige gode samarbejde som jeg har sat stor pris på.
Summasumarum – Thumps up herfra ;-)”

Sten Bjerregaard / Marketingsansvarlig / Byggeselskab Olav de Linde / kunde hos JS Danmark

“Vi har lært Maiken at kende, som en meget kreativ pige. Maikens opgaver udviklede sig med tiden og i takt med, at vi fik flere og større kollektioner, blev arbejdet også mere krævende. Endvidere har Maiken haft til opgave, at være på forkant med moden og trends og samtidig have forståelse for de mange markeders forskellighed i relation til farver, prints og mønstre.”

Anette Weinrich / Manager / exit girl / Bestseller

“Jeg har oplevet Maiken som meget initiativrig og inspirerende, yderst videbegærlig og både fagligt og pædagogisk engageret samt meget handlekraftig. Desuden har hun en god iagtagelsesevne og en udpræget situationsfornemmelse. Maiken faldt hurtigt til i klassen og i lærerkollegiet og var vellidt af såvel kursister som lærere. Alt i alt kan jeg kun sige, at Maiken har været en stor fornøjelse at samarbejde med og jeg kan anbefale hende på det varmeste i forbindelse med et kommende job.”

Ulla Gotfredsen / Linielærer i grafisk design / Århus Daghøjskole